Kontakta oss via info@nordingratra.com

Kontakta oss via info@nordingratra.com

Logga

-Leva med trä

Nyheter

+

Rekordförsäljning juli 2018

Vilken fin försäljning vi haft nu under juli månad. <br>Vi har plockat och packat så det står härliga till. <br>Vi tackar alla våra kunder för den fina försäljningen under det första halvåret 2018. <br> <br> <br>
Juli 2018 rekordm%c3%a5nad

+

- Nylanserade Artiklar 2018 -

Vi lanserar nu under våren 2018 sju nya artiklar. 1 ny svarvad stolpe, 2 st nya konsoler med fina detaljer samt 4 st ny staketprofiler. <br>Vi breddar vårt staketprofilsortiment med ett trädgårdsstaket som påminner om forna tiders fina inramningar rund gårdarna samt en staketprofil med lite rakare former. <br>Nu erbjuder vi äntligen efter stor förfrågan av våra kunder 2 av våra bästsäljande staketprofiler i vitmålat utförande. <br> <br>Sök på artikelnummer i sökfältet för att finna våra nya produkter. <br> <br>Svarvad stolpe: Artnr. 100 <br>Konsoler: Artnr. 312 , 313 <br>Staketprofiler: Artnr. 213, 216 , 210M , 212M <br> <br>Maila eller ring för mer information.

+

- Ny rund stolpe -

Vi har nu en helt slät rund stolpe till räcken i vårt sortiment. Den finns både som vitmålad och i obehandlad furu. Måtten är 25 mm i diameter och längden är 910 mm. Bäst är att för borra den i bottenstocken och att fästa den med monteringslisten i handledaren. <br> <br>Den finns för leverans redan nu.

+

- Avtackning av Mona Nordin -

Avtackning av Mona Nordin, en av grundarna till Nordingrå Trä AB som nu efter 40 år som företagsledare förtjänstfullt valt att gå i pension. Mona har som ledstjärna alltid satt kunden i fokus och på så vis byggt upp Nordingrå Trä AB:s varumärke till vad det är idag. Vi på Nordingrå Trä AB önskar henne all lycka till i framtiden och för samtidigt vidare hennes arv i samma anda. Nämligen att alltid sätta kunden i fokus.

+

- Hur många stolpar och staketprofiler går det åt till en räckeskonstruktion -

Många av våra kunder har funderingar kring åtgången av stolpar och staketprofiler per löpmeter vid en räckeskonstruktion. <br>Våra rekommendationer är; <br> <br>Antal per meter <br>40 mm stolpe = 10 st <br>65 mm stolpe = 7 st <br>85 mm stolpe = 5 st <br>Staketprofiler = 8 st <br> <br>Allmänt råd från Boverket <br>Räcken på balkonger, trapplan och trapplopp bör, upp till en höjd av 0,8 meter, utformas så att de inte går att klättra på. Vertikala öppningar bör vara högst 100 mm breda. Räcken i trapplopp bör vara minst 0,9 meter höga. Om en öppning vid sidan av ett trapplopp är större än 0,4 meter i båda längdriktningarna och våningshöjden är mer än 3,0 meter, mätt från golv till golv, bör räcket vara minst 1,1 meter.

+

Ny VD för Nordingrå Trä AB i Bönhamn

Styrelsen för Nordingrå Trä AB har utsett Ali Koyuncu till ny VD. Han efterträder Mona Nordin som grundade företaget för knappt 40 år sedan och har nu valt att gå i pension. Ali tillträder tjänsten den 2 oktober 2017. <br> <br>Ali har i sitt tidigare yrkesliv varit egenföretagare och kommer närmast från försäkringsbranschen. Han har en gedigen erfarenhet inom försäljning och kundrelationer. <br> <br>-Vi är glada att Ali har accepterat rollen som ny VD och hans lokala förankring i bygden samt stora erfarenhet av försäljning passar företaget väl, säger Olle Granath, ägare av Nordingrå Trä. <br> <br>-Jag är tacksam över förtroendet och ser framemot att få vara med att utveckla Nordingrå Trä. Att det är ett välmående företag som verkar i hembygden Höga Kusten och som har ambition att expandera är väldigt spännande, säger Ali Koyuncu. <br> <br>Kontakt: <br>Olle Granath - 0709-103060 eller olle.granath@pro-unica.com <br>Ali Koyuncu - 073-0246111 eller ali@nordingratra.com <br> <br>Publicerad 2017-10-10
Kontakta oss via info@nordingratra.com | © COPYRIGHT 2017 Nordingråträ AB
Utvecklad av TribuSoft
Kontakta oss via info@nordingratra.com
© COPYRIGHT 2017 Nordingråträ AB