Kontakta oss via info@nordingratra.com

Kontakta oss via info@nordingratra.com

-Leva med trä

Om Oss

Välkomna till en av Sveriges vackraste platser, Bönhamn, en pärla på Höga Kusten, det är här Nordingrå Trä AB ligger, det är fabriken som tillverkar produkter som efter montering verkligen förgyller ert hem.

Produktionen startade i den här fabriken 1978, då vi började tillverka svarvade stolpar som produktmässigt saknades på marknaden. Två år senare så köptes lokalen som tyvärr totalförstördes i en brand. 1985 flyttade vi in i helt nya moderna lokaler och ökade på tillverkningen av inte bara svarvade stolpar, utan en hel del andra produkter såsom staketprofiler, spår-och sidofrästa stolpar, konsoler och snickarglädje. Många av de här produkterna finns fortfarande, efter viss ändring och förnyande, kvar i vårt sortiment.

I sortimentet finns numera även vitmålade och tryckimpregnerade produkter. Under åren har det tillkommit exempelvis nya svarvar, CNC-maskin och krympfoliemaskiner. Vi har även förfinat tillverkningsprocessen så att vi skall ligga i framkanten med våra produkter, vi skall vara ett självklart val för våra kunder, som i sin tur skall känna sig trygga med oss som leverantör. Kvalité, leveranssäkerhet, humana priser, ekonomisk stabilitet och tilltalande produkter är några av våra absoluta kännetecken.

Ta del av informationen på hemsidan och ladda gärna ner broschyren, det är en trevlig och intressant lektyr när man går i funderingar om hur och med vad, man skall renovera sitt boende.

Besök Fabriken

Följ med på en kort tur i vår fabrik.
I det anrika fiskeläget Bönhamn hittar du oss.
Härifrån går passbåten till den lika anrika fyrplatsen Högbonden som numera är ett mycket populärt vandrarhem.

Högbonden

Vi använder enbart väl nedtorkat virke ur toppstock för att minimera sprickrisk och kvistar.

Högautomatiserade svarvautomater ger hög kvalité till starka priser.

Putsning sker i putsautomater.

Försköna Ditt hem med vackra detaljer från Nordingrå.

Kontakta oss via info@nordingratra.com | © COPYRIGHT 2017 Nordingråträ AB
Utvecklad av TribuSoft
Kontakta oss via info@nordingratra.com
© COPYRIGHT 2017 Nordingråträ AB